Barion Pixel
Bemutatjuk a budapesti megyei döntő továbbjutóit
Országos döntősök

Folytatjuk a továbbjutók bemutatását.

 

Cseke Károly 30 éves, egy saját családi vállalkozásban dolgozik, locsolótömlőket gyártanak. NB2-es szinten futballozott, majd egy sérülés miatt sajnos abba kellett hagynia, viszont hobbi szinten mai napig aktív. A legjobb barátja unszolására jelentkezett és nagyon tetszett is neki a Bajnokság. Jelenleg építkeznek, így a fődíjat arra költené.

Bebesi Attila a legfiatalabb országos döntősünk, 15 esztendős gimnazista. Kőbányán focizik 3 éve, de előtte megfordult másik egyesületeknél is. Édesapja találta meg az egyik hirdetésünket, ő ajánlotta neki és biztatta, hogy induljon el. Nagyon izgul minden rúgása előtt, de megtanulta, hogy hogyan tudja nyugodtabban kezelni a fontos szituációkat, tetszik neki, hogy fejlődni tud és az itt szerzett tapasztalatokat kamatoztatni tudja. A milliós nyereményét félretenné későbbre, hogy valami nagyobbat tudjon belőle venni.

Markek Dávid pár éve a tanulás és a munka miatt kevesebbet focizik, előtte NB3-ban és a megyei első osztályban is játszott: szerette volna kipróbálni magát egy ilyen versenyen, mindig is jól rúgta a tizenegyeseket. A 29 éves rendőr egyébként Facebookon látta a hirdetésünket, és mivel észrevett a focista évekből ismerős arcokat a szervezők között, még nagyobb kedvvel nevezett be. A főnyereménynek biztos meglenne a helye a mai világban, elmenne egy Manchester United meccsre például.

Strehó Zoltán (40) szintén a rendőrségen dolgozik. Igazolt focista volt 2008-ig, hosszú kihagyás után újra játszik a megyei harmadosztályban. Szórakozásnak indult az egész, hogy kipróbálja magát: örült, hogy megismerhetett új embereket, jól érezte magát a fordulókon, jó volt a hangulat - örült, hogy nevezett. Még nem tudja, mire költené a pénzt - ha megnyerte, akkor elég ezen gondolkozni.

Szőrös László 34 esztendős honvédségi tűzoltó. Táborfalván igazolt focistaként játszott, 20 évig, pár éve hagyta abba - hobbiként sem játszik azóta -, gyerekeivel szokott néha kimenni rúgdosni. Elsősorban saját magára volt kíváncsi, mit tud még, de baráti társasággal indult el. A fődíjat családjára költené, akik szintén nagyon élvezték az eseményeket.

Vincze Dániel 31 éves, IT tanácsadó. Maximálisan része az életének a foci, apukája, nagypapája is szerette a focit, innen a sportág iránti rajongás. Majd ahogy idősebb lett, a külföldi focit is elkezdte követni, a nagyobb eseményeket máig figyelemmel kíséri. Barátokkal meglátták, hogy van egy ilyen esemény és gondolták: "tök jó fiús program lesz". Bármikor focizott korábban, nem nagyon volt lehetősége 11-est rúgni éles körülmények között. Tv-ből nézve világ legegyszerűbb dolgának tűnt, és kíváncsi volt, hogy mennyire van így, mennyire könnyű ez. Röviden: ki akarta próbálni magát. Előre nem számol, hogy mire költene, de valószínű felújításra.

Farkas Zsoltot az interjúk publikálásáig nem értük el.

Az abszolút győztes Péter Zoltán, őt egy külön bejegyzésben mutatjuk be.