Barion Pixel
Bemutatjuk a hajdúszoboszlói megyei döntő továbbjutóit
Ők is elnyerték a méltó helyüket az országos döntőben.

Újabb 4 embert tudhatunk a döntősök között.

Tóth Dárius (bal oldalt) 21 éves, jelenleg NB3-ban futballozik Komáromban. Szereti és erősségének tartja a tizenegyesrúgást, ezért jelentkezett, gondolta, miért ne, megpróbálja. A Bajnokságot jó élménynek tartja, gyors és pörgős esemény volt. Ha Dárius zsebében landolna az egy misi, biztosan autóvásárlásra fordítaná.

Máté János (jobbról a második) 31 éves, és szintén focista, jelenleg Hajdúszoboszlón játszik NB3-ban, viszont ezlőtt több NB1-es csapat tagja is volt. Azért nevezett be, mert szereti a versengést és a kihívásokat, és meg akarta mérettetni magát, kíváncsi volt, vajon meddig jut el. János minden versenyszituációra mókaként tekint, a Bajnokságot jó kezdeményezésnek tartja és melegszívvel ajánlaná mindenkinek. Elsősorban a játék kedvéért jelentkezett, így még nem is gondolkozott azon, mire költené a fődíjat - elég akkor törnie a fejét, ha már megnyerte.

Varga Zoltán (jobb oldalt) 44 éves tűzoltó, viszont sokéves focista múlttal rendelkezik: 35 évig aktívan játszott, illetve NB2-ben és NB3-ban utánpótlás labdarúgó edző is volt. A versenyre egyébként egy barátja miatt jelentkezett, közösen indultak el. Ha megnyerné az egymilliót, egy részéből biztosan megünnepelné a győzelmet - csapna egy hatalmas bulit.

Szabó Bencét, a forduló abszolőt győzesét egy külön posztban fogjuk bemutatni.

A döntőbe jutottaknak sok sikert kívánunk a további versenyzéshez!