" />
Bemutatjuk a sárospataki megyei döntő továbbjutóit
A sárospataki játékosokkal megvan az országos döntő teljes létszáma. ;)

Már rengeteg személyes sztorit, élményt és tapasztalatot osztottunk meg a Bajnokság játékosairól cikksorozatunkban. Íme, érkezünk az újabb interjú-összefoglalóval az érdeklődők számára.

 

 

Potyók József (bal oldalt) 29 éves és útépítéssel foglalkozik. 15 évig focizott Újfehértón megyei I. osztályban, viszont a munka miatt a futball háttérbe szorult, jelenleg már csak hobbiként van jelen az életében, kispályán szokott néha játszani. Józsefet a főnyeremény mellett a versenyszelleme motiválta a jelentkezésre, hiányzott már az adrenalin és a kihívás az életéből. Ha megnyeri a fődíjat, akkor a lakásvásárlási büdzsébe teszi az összeget.

Ruszó Gergő (jobbról a második) 29 éves és projektmenedzsernként dolgozik. Jelenleg nem focizik, viszont korábban NB2-es utánpótlás és megye 1-es felnőtt csapatokban is megfordult. Azért jelentkezett, mert szerette volna kipróbálni magát újra, régebben mindig ő rúgta a 11-eseket a csapatban. A Bajnokságot színvonalasnak tartja, a főnyereményt pedig építkezésre költené.

Bacsi Krisztián (jobb oldalt) 21 éves, foglalkozását tekintve borász, bár emellett a futballt sem hanyagolja el: a sárospataki csapatban igazolt játékos, NB2-es szinten. A Bajnokság egyik területi fordulóját Sárospatakon szerveztük, és gondolta, egy próbát megér a dolog, ezért jelentkezett. A Bajnokságot egy jó ismerkedési lehetőségnek tartja, ő maga pedig szuper élményekkel gazdagodott. A potenciális egymillió forint sorsát még nem döntötte el.

A sárospataki abszolút győztest, Zámbó Jánost egy következő posztban mutatjuk be Nektek.

Sok sikert a továbbjutóknak, találkozunk a döntőben!