Barion Pixel
Beszámoló a nagyvenyimi megyei döntőről
Országos döntősök

Új sorozatunkban az országos döntőbe jutott versenyzőket mutatjuk be, hogy lássátok, nincs lehetetlen.

A nagyvenyimi megyei döntőből 4 fő jutott tovább a végső megmérettetésre: az országos döntőbe.

Bodó Tamás (3-as rajtszám) 40 éves szobafestő az esélytelenek nyugalmával indult, noha 25 éve igazolt futballista. Elmondása szerint nem egy idegeskedős típus, nincs mit veszítenie, örül, hogy megismert olyan embereket, akiket amúgy soha nem lett volna lehetősége. A milliós fődíjat házfelújításra költené.

Anisity Attila (12-es rajtszám) 45 éves és foglalkozását tekintve tanár. 2008-ig a megyei bajnokságokban igazolt játékosként játszott, ma már a foci szeretete mellett főleg egészsége megőrzése miatt sportol. A bátyai forduló megrendezésében segédkezett, "miért ne" alapon nevezett a versenyre. Attila szavait idézve: volt focilabda, levegő, napfény - jó körülmények között jó programon vehettem részt szabadtéren. A nyereményt a családjára költené, kikapcsolódás, kirándulás vagy program jöhet szóba.

Nagy Krisztofer (19-es rajtszám) egy fiatal döntősünk, 19 éves egyetemista, labdarúgó edzőnek készül a Pécsi Tudományegyetemen. A foci az élete, Harkányban rúgja a bőrt. Már mentálisan és technikáját gyakorolva is készül az ország legjobbjai ellen, akik nem az ellenségei, hanem az ellenfelei. A nyereményből kitelne egy stoplis cipőre is, ami elég drága is lehet, de a többit még nem tudja, mire költené.

Az abszolút győztes Szölősi Tibor lett (16-os rajtszám), a vele készült interjúnak egy külön bejegyzést szentelünk.

Hajrá mindenki, találkozunk az országos döntőben!