Barion Pixel
Beszámoló a soltvadkerti megyei döntőről
Országos döntősök

A hétvége következő 6 továbbjutójának bemutatása következik. 

Pergel Miklós alapvetően kapusnak jelentkezett a Bajnokságra. A 32 éves hálóőr jelenleg a Solti FC-ben véd, de megfordult már Dunapatajon is. Meglepőnek találta, hogy sokak számára nem ismert a 11-es rúgó, de kiemelte, hogy jó lenne, ha jövőre is megrendezésre kerülne, mert egy igazán jó élmény. A fődíjat házfelújításra vagy utazásra költené.

Makó Mihály az egyik legtapasztaltabb rúgónk, 65 esztendős nyugdíjas. A játék kedvéért nevezett, hogy megmutathassa, hogy kora ellenére mire képes és hogy fiai büszkék legyenek arra, amit elért. Úgy gondolja, hogy több fiatalnak kellene próbára tennie magát, hiszen mindenkinek kell egy kis kihívás. A nyereményt unokáira költené.

Beer Balázs 34 éves és műszaki igazgazgatóként dolgozik. Megyei másodosztályban volt igazolt játékos, de ma már a kispálya felé nyitott. Szerette volna magát kipróbálni a baráti focik mellett is. Nagyon jó élménynek, bulinak tartja a rendezvényt, örült, hogy új embereket ismerhetett meg általa. Kiemelte még a profi szervezést, ezért külön köszönöttel tartozunk. Még nem gondolt bele, mit csinálna a fődíjjal, majd ha élesben ott tart, akkor fogja tudni, de valószínűleg házfelújításra vagy utazásra használná fel.

Eze Chigozie Henry nigériai származású profi sportoló. Egész életében azért küzdött, hogy a labdarúgásban sikereket érjen el, közel 12 évet játszott Magyarországon, mint profi futballista többek között a Diósgyőr és a Debrecen színeiben is. 34 éves kora ellenére már visszavonult a sérülései miatt. Jelentkezésével motiválni szerette volna a családját és egy kis pozitív emléket adni nekik. Nagyon jól érezte magát, örült, hogy sokan szurkoltak neki és hogy mindenki kedves volt. A milliós nyereményt befektetné, családi vállalkozást szeretne építeni.

Zorván Szilárd 25 esztendős növényorvos. Érdekes történet, hogy nem ő nevezte magát, hanem édesanyjának párja tette ezt meg a tudta nélkül. Utólag nagyon örült, hogy ez így történt, mert nagyon jó ötletnek tartja a 11-est. Még nem gondolkozott, mit csinálna a főnyereménnyel, talán autóvásárlásba fektetné.

A forduló abszolút győztese Heredea Máté lett, a vele készült interjút egy másik bejegyzésben olvashatjátok.

Hajrá mindenki!