Barion Pixel
Szombathelyi selejtező
Rövid összefoglaló a szombathelyi selejtezőről Király Gáborral

Június elején már megtartottuk az első területi fordulókat, közel 20 helyszínnel.

A szombathelyi területi forduló remekül zajlott, a szervezőknek, a versenyzőknek és a közösségnek sikerült nagyon jó hangulatot teremtenie. Az eseményen résztvevőknek és nézőknek lehetősége nyílt találkozni Király Gábor kapuslegendával, a Bajnokság fővédnökével is.

A tizenegyesrúgóknak Király Gábor tanítványai ellen kellett bizonyítaniuk ügyességüket. Sokaknak sikerült is elég gyorsnak, pontosnak és rafináltnak lennie ahhoz, hogy betaláljanak a hálóba, akár többször is, ezáltal garantálva a továbbjutást a megyei döntőbe. Ők már egy lépéssel közelebb érezhetik magukat az akár 10 milliós fődíjhoz!

A szombathelyi fordulóról készült rövid ízelítőnket itt tudjátok megnézni: https://youtu.be/uNu-GLD0lBk

A szombathelyi selejtező óta a bajnokság zajlik tovább, gőzerővel készülünk az augusztus végi és július eleji területi fordulókra. Folyamatosan dolgozunk a választható helyszínek listáján, bővítjük, hogy a lehető legkényelmesebb módon mindenki egy hozzá közel eső pályát tudjon választani. Mi már nagyon várjuk a bajnokság folytatását, a rengeteg új arcot, versenyzőt és az új eseményekkel járó izgalmasabbnál izgalmasabb pillanatokat!