Barion Pixel
Beszámoló a fináléról
Kiderült ki 2021 legjobb 11-es rúgója

A szegedi Heredea Máté a legjobb 11-es rúgó Magyarországon 2021-ben!

A Bozsik Arénában Cseke Károlyt győzte le az egymilliós nyereményért.

Hétvégén rendeztük a 2021-es, I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság döntőjét.

A 32-es döntő az FTC Sportközpont pályáján indult, ahová az országból mindenhonnan érkeztek rúgók és szurkolók is. A döntőbe jutók mindannyian több mint 50 tizenegyest rúgtak már a döntőig vezető úton. A kapusokat a 108-szoros kapuslegenda, Király Gábor delegálta, így a magas színvonal garantált volt.

A több, mint két órás magas színvonalú 32-es döntő két legjobb rúgója, Cseke Károly és Heredea Máté a Bozsik Arénában a Honvéd-Kisvárda NB1-es mérkőzés szünetében nézett farkasszemet egymással. A két labdarúgó a megszokott módon 5-5 büntetőt rúgott, a szoros párharcban végül a Szegeden jelenleg is igazolt játékos Heredea Máté volt a higgadtabb és magabiztosan múlta felül ellenfelét.

A felejthetetlen élmény mellett Máté nettó 1,000,000 Ft-tal lett gazdagabb, amit Kövesdi Gábor főszervezetőtől és Király Gábor fővédnöktől vehetett át a stadion VIP szektorában megrendezett állófogadáson. Az eseményen az is kiderült, hogy már javában dolgozunk a 2022-es bajnokság szervezésén, ahova több helyszínt és rúgót várunk,  és még magasabb fődíjat szeretnénk adni.

Hamarosan jövünk a részletekkel!