Barion Pixel
Időpontváltozás, Nyáron rúgunk!
Fontos döntési ponthoz érkeztünk a 11-es rúgó bajnokság lebonyolításával kapcsolatban.

Néhány hete, amikor megállapodtunk Király Gáborral, hogy a rendezvény fővédnökségét elvállalja, még bizakodtunk az áprilisi kezdésben.

Gáborral és a helyszíni szervező partnereinkkel is egyeztetve azonban, most mégis azt a felelős döntést kellett hoznunk, hogy a vírushelyzet miatt az áprilisi selejtezőknek új, nyári időpontot hirdetünk meg.

A Facebook eseményeknél és a honlapon lévő helyszíneknél is láthatjátok az új (júniusi és augusztusi/szeptemberi) dátumokat. A jegyeitekhez továbbra is szabadon választhattok eseményt, az alapján, hol és mikor szeretnétek részt venni a selejtezőn.

A bajnokság megtartásában továbbra is eltökéltek vagyunk és Gábor fővédnöksége garancia arra, hogy magas színvonalú rendezvényeket tudunk tartani, amikor a járványhelyzet ezt majd megengedi. Mindannyiunk egészsége, szabadsága és jó érzése érdekében abban bízunk, hogy hamar alábbhagy a vírus terjedése. Addig is a legfontosabb, hogy a biztonság legyen az elsődleges. Reméljük, nyáron nem lesz más hátra, mint, hogy be kell rúgni minden labdát a kapuba. Vigyázzatok egymásra!