Barion Pixel
Leegyszerűsödött a nevezés
Megújult az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság honlapja. Az új weboldal egyszerű, könnyen kezelhető és felhasználóbarát.

A szokásostól eltérően kevesebbet hallottál rólunk az elmúlt egy hónapban. Ennek megvan az oka, szorgosan dolgoztunk a háttérben – a honlapunk fejlesztésén. Legfőbb célunk az volt, hogy minél könnyebben, egyszerűbben tudjatok nevezni, ezért jelentős változtatásokat vittünk véghez.

Az elmúlt időszakban több átalakítást is végeztünk a weboldalon. A küllemet és a korábbi weboldalra jellemző informatív jelleget megőriztük, ellenben a regisztráció folyamatát megkönnyítettük – minimális, de a részvételhez elengedhetetlen személyes adatok megadása után a nevezés és a helyszínválasztás mindössze néhány kattintás. Ha nem hiszed, nézd meg: https://tizenegyesrugo.hu/

Idő közben sajnos nehéz döntéseket is meg kellett hoznunk: legnagyobb igyekezetünk ellenére sem sikerült elég indulót összegyűjtenünk a nőknél, ezért nem volt választásunk, a női kategóriát eltöröltük. Az érintetteket kiértesítettük, de a hölgyeket továbbra is arra bíztatjuk, hogy nevezzenek a férfiak – pontosabban a felnőttek – közé, így megmarad az esélyük a garantált nettó egymillió forintos fődíj megnyerésére.

Jó hír az eddigi és jövőbeli továbbjutóknak, hogy a területi selejtező után mostantól nem kell megyei döntőben részt venniük, hanem ezt követően egyből az országos elődöntőben állhatnak a büntetőpont mögé. Ez azt jelenti, hogy lerövidült az út a Bozsik Arénáig, a területi selejtezők után ugyanis egy teljes napot szentelünk az országos elődöntőknek, amikor is kiderül, októberben, egy NB I-es mérkőzés szünetében kik rúghatnak majd a milliós összegért.

Tudjuk, hogy a változások befogadására idő kell, ezért – ahol lehetett – későbbi, augusztus–szeptemberi időpontban rendezzük meg a területi selejtezőinket a junioroknak és a felnőtteknek, és csak ezután kerül sor az országos elődöntőre, döntőre. Az országos döntő az október 8-i hétvégén kerül megrendezésre, helyszíne pedig szokásos módon a Bozsik Aréna!

Ha bármi észrevételed, kérésed, kérdésed van ezekkel kapcsolatban, bátran írj nekünk a hello@tizenegyesrugo.hu e-mail címre.

Az egymillió forintos fődíjért most már tényleg csak be kell rúgni!