Barion Pixel
Bemutatjuk új csapattagunkat
Gászler Feri, Nagyvenyim

A Bajnokság végén realizálódott bennünk, hogy több a futball világában jártas emberre van szükségünk a csapatban.

Ezért két nagyon lelkes és proaktív területi és egyben megyei szervezőt kértünk fel, segítsék munkánkat hozzáértésükkel.

Elsőként bemutatjuk Gászler Ferit (bal oldalon), akit arról kérdeztünk, hol és hogyan futott bele a kezdeményezésbe, illetve mi volt a motivációja a fordulók során, valamint az is kiderül, most mi a szerepe.

"Facebookon szaladtam bele a hirdetésbe, rögtön tudtam hogy a saját településünkön is szeretném ha lenne 11-es rúgó Bajnokság! Gyerekkorom óta a kedvenc sportom a futball, ugyan ügyes sosem voltam, de lelkes annál inkább. Dolgoztam már edzőként és sportvezetőként, sokáig irányítottam kispályás csapatot is. Jelenleg a Nagyvenyimi Sport Klub elnöke vagyok. Minden új dologhoz pozitívan állok hozzá és úgy gondolom hogy az első éves szuper bajnokság után még mindig lehet fejlődni! Határ a csillagos ég!

Alapvetően színesíteni szerettem volna kicsiny egyesületünk sport programját, ez adta a motivációt a jelentkezéshez. A szervezésben már természetesen volt tapasztalatom: rengeteg kispályás tornát és nagypályás rendezvényt szerveztem már, de az autósport világából is vannak szervezői tapasztalataim. Amikor én szerveztem a területi és megyei fordulókat, a közösségi média felületeken hirdettünk a klubbal, plakátoltunk a kocsmában, boltoknál és kaptunk felületet a Dunaújvárosi hírlapban is. Szerettem volna összehozni egy egyszerű és szuper rendezvényt.

Jelenleg a 11-es rúgó Bajnokság csapatában kapcsolattartói és szervezői feladatokat látok el a dunántúli régióban, valamint az egyik fő célunk az új helyszinek bevonása, új ötletek szerzése/megvalósítása.

Tanácsom a területi szervezőknek: Szervezz Te is 11-es rúgó bajnokságot, mert egy nagyszerű program, értékes nyereményekkel és fődíjjal!"

Másik új csapattagunk pedig Belicza János, őt egy következő bejegyzésben mutatjuk be. :)