Barion Pixel
GYIK
NEVEZÉS

18 éven aluliak is nevezhetnek?
Ha elmúltál 14, tudsz nevezni a bajnokságra, de nem vagy még 18, akkor csak szülői engedéllyel.

Elrontottam az adataimat a megadáskor. Hogyan tudom módosítani?
11-es rúgó weboldalon a saját profilban, ahová jelszó és e-mail cím megadásával tudsz belépni.

Mit csináljak, ha mégsem jó az időpont vagy a helyszín?
A weboldalon lépj be a profilodba (e-mail cím és jelszó megadásával) és a szabad helyek függvényében válassz másik helyszínt vagy időpontot.

Profi focisták is nevezhetnek?
Igen, nincs korlátozva a nevezés.

Hogyan tudok ajándékba 11-es be-rúgó jegyet adni?
Jegy vásárlásakor kell megadni az ajándékozott e-mail címét, akit értesítünk az ajándékozásról, neki 3 napon belül kell elfogadnia a jegyet. Téged e-mailben értesítünk, akkor is, ha elfogadta a jegyet és akkor is, ha nem. Ha nem fogadta el, vagy lejárt az idő, akkor visszakapod a jegyet, az újra megjelenik a profilodban, így vagy elküldheted újra vagy másnak ajándékozhatod vagy Te magad felhasználhatod azt.

Egy személy több jegyet is vásárolhat magának?
Igen, ezzel növelve az esélyét a fődíjra. Viszont egy személy egy esemény helyszínén csak egyszer nevezhet, vagyis ha kiesett, hiába van több jegye, azon a helyszínen nem rúghat még egyszer. Amennyiben több jegyed van, akkor annyi helyszínen kell rúgnod, ahány jegyed van.

Ha több jeggyel többször is kapuba találok hányszor lőhetek a megyei döntőn? Ha terülti fordulón több helyszínről is tovább jutok, akkor hogy vehetek részt a megyei döntőn?
Ha egy megyében jutsz tovább több területi selejtezőből, úgy minden továbbjutásodért rúgási lehetőséghez jutsz a megyei fordulóban (tehát ha azonos megyében 2 területi versenyről is továbbjutsz, akkor a megyei fordulóban 2x indulhatsz). FONTOS: ha több megyében indulsz és több megyének a területi fordulójából jutsz tovább, akkor választanod kell majd, hogy melyik megyében akarod a megyei fordulót játszani, mivel több megyei fordulóban nem indulhatsz.
HELYSZÍNVÁLASZTÁS

Hol tudom kiválasztani, hogy hol szeretném rúgni a 11-est?
A honlapon a saját profilodban (a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni) tudod kiválasztani a területi forduló helyszínét.

Meddig tudom módosítani a helyszín kiválasztását?
A jelenleg kiválasztott helyszín rendezvény időpontját megelőző 20 nappal van időd módosítani és másik helyszínt választani.
COVID

Kell védettségi igazolvány, ha versenyző vagyok?
Nem, mert 500 fő alatt lesz a rendezvény szabadtéren.

Kell maszkot hordanom a pályán, ha versenyző vagyok?
Nem

Szurkolóknak kell maszkot viselni?
Nem, mert 500 fő alatt lesz a rendezvény szabadtéren.

Nincs védettségi kártyám, bemehetek?
Igen, mert 500 fő alatt lesz a rendezvény szabadtéren. Várunk szeretettel!

Itt is kell távolságot tartani?
Igen, mindenki biztonsága érdekében kérünk, h tarts távolságot.

Mi történik, ha a COVID-19 miatt nem lehet megtartani az eseményt?
Ebben az esetben elhalasztjuk a rendezvényt egy olyan időpontra, amikor az biztonsággal megtartható. A megvásárolt jegyek nem vesznek el, elállási és lemondási lehetőség megilleti a nevezőt. A megvásárolt jegyek az elnapolt esemény új időpontjában is érvényesek lesznek.
FIZETÉS, LEMONDÁS

Nézőnek kell jegyet venni?
Nem kell. Nézőknek ingyenes, örülünk, ha jössz szurkolni!

Mi történik, ha nem fizettem be a nevezési díjat és letelt a 72 óra?
E-mailben értesítünk, hogy még nincs érvényes jegyed, így nem tudsz indulni a bajnokságon.

Nincs bankkártyám, se bankszámlám, hogyan tudok mégis fizetni?
Ne ess kétségbe, erre is van megoldás! Menj el egy Takarékbankba, készpénzbefizetéssel az alábbi bankszámlaszámra tudod befizetni a nevezési díjat: Kedvezményezett neve: Reggant Kft. Bankszámlaszám: Közlemény: ide add meg a neved, születési időd és az e-mail címed.

Le lehet mondani a nevezésemet, visszakapom a díjat?
Ahogy a moziban, úgy itt sem tudunk visszaváltani jegyet, de itt is lehetőséged van átadni valakinek a jegyed, aki szívesen átvenné tőled. Azt, hogy kérsz-e ezért pénzt attól, akinek átadod a jegyed, Rád bízzuk. Ha egyébként szeretnél jönni, csak az időpont vagy a helyszín nem megfelelő, akkor a szabad helyektől függően válassz másik helyszínt vagy időpontot a profilodban! Figyelem, erre legkésőbb az eredeti időpont előtt 20 nappal van lehetőséged. Lépj be a Profilodba (e-mail és jelszó megadásával) és add át a jegyed másnak vagy módosíts helyszínt!

Mikor mondhatom le a nevezésemet?
Ha a rendező időpontot vagy helyszínt módosít és az nem megfelelő neked.

Ha lemondom a nevezésem visszakapom a nevezési díjat?
Csak akkor, ha a rendezvény helyszíne vagy időpontja megváltozik, az nem jó Neked és emiatt mondod le a nevezésed. Az általad megadott bankszámlára visszautaljuk a díjat, feltéve, hogy határidőn belül (értesítéstől számított 15 nap) jelzed felénk a lemondas@tizenegyesrugo.hu e-mail címen, hogy nem felel meg az új időpont vagy helyszín.
ESEMÉNY

Mitől függ a nyeremény nagysága?
A beérkező nevezők számától, részletekért lásd. ÁSZF.

Mi történik, ha megsérülök az eseményen (rúgás közben)?
A rendező és a szervező nem vállal ezért felelősséget. A résztvevőnek kell felmérnie a kellő fizikumát és testi egészségét, hogy részt tud-e venni az eseményen. Ettől függetlenül a helyszíni sérülést természetesen ellátjuk.

Rossz idő esetén is meg lesznek tartva a területi fordulók?
Alapvetően igen, a szélsőséges időjárási viszonyok esetét nem ide számítva. Amennyiben a területi forduló rendezője nem mondja le úgy meg lesz tartva az esemény. Ha az időjárás befolyásolja a rendezvényt úgy a résztvevők emailben értesítést fognak kapni a rendezvény elnapolásáról és az új időpontról.

Kell vinni személyazonosságot igazoló dokumentumot az eseményre?
Igen, a szervező kérheti a belépéskor, hogy azonosítsd magad. Ehhez egy fényképes igazolvány szükséges: személyi, útlevél, jogosítvány. Emellett természetesen hoznod kell a jegyedet is, amit vagy digitálisan vagy kinyomtatott formában kell bemutatni.

Hogy történik a megyei forduló lebonyolítása?
A területi fordulókon továbbjutott játékosokat párba állítják és egymással versenyeznek, aki továbbjut, ő mehet az országos döntőre.

Hogyan értesülök a továbbjutásról?
A továbbjutókat minden esetben e-mailben értesítjük, abban szerepel majd a pontos cím és időpont is, ahova és amikorra érkezni kell.

Mekkora kapura fogjuk rúgni a büntetőket?
Normál felnőtt kapura.

Kik lesznek a kapusok?
A területi fordulókon a területi szervezők gondoskodnak a kapusokról. A megyei fordulóban a területi fordulók legjobb kapusai védenek majd, a döntőben pedig Király Gábor kapusiskolájának növendékei fogják védeni a tiziket. Juss el a döntőig és találkozz személyesen Király Gábor is!

Mi történik, ha beteg vagyok?
A többiek védelme érdekében kérünk, hogy maradj otthon! Ebben az esetben megpróbálunk másik helyszínt, időpontot biztosítani számodra. Ha ez előre láthatóan nem lehetséges, lehetőséged van átadni a jegyet valaki másnak.