Barion Pixel
Rólunk
Tavaly első alkalommal csaknem negyven helyszínen rendezték meg az egyik legnagyobb hazai közösségi futball-eseménysorozatot, az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságot a felnőtt mezőnyben, amelyen kétezer induló közül az amatőr, megye II-es bajnokságban játszó szegedi Heredea Máté végzett az élen, és ezzel az övé lett az egymillió forintos fődíj. A döntőre a Budapest Honvéd-Kisvárda élvonalbeli labdarúgó mérkőzés szünetében került sor.
Az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság
Fővédnöke: Király Gábor.
ISMERJÉTEK MEG FOCIŐRÜLT CSAPATUNKAT, AMELY ELHOZTA NEKTEK EZT AZ ÉLMÉNYT ÚJRA:

Image Description
Alapító, ötletgazda

Kövesdi Gábor

Elmondása szerint 90%-os hatékonysággal rúgja a tizenegyeseket - hiszünk neki!

Cégtulajdonos és cégvezető, komoly ember. Persze, csak ha üzletről van szó. Alapvetően az ő ötlete és kezdeményezése az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság, neki köszönhetjük a projektet. Sokat tanult, egyetemre járt, sportmenedzserként végzett, tehát valahol még ért is ahhoz, amit kitalált. Borussia Dortmund és Újpest szurkoló, igazolt, megyei labdarúgó.

Image Description
Alapító

Hürkecz Attila

Még senki nem látta tizenegyest hibázni - igaz, rúgni sem.

Gábor komoly ember, de azért kell mellé egy még komolyabb. Attila fogja össze a bajnokság megszervezésével kapcsolatos feladatokat, hogy minden elem a helyén legyen és a vízió valósággá váljon. Szakmai pályafutása során rengeteg projektben, üzleti területen dolgozott már tanácsadóként és vállalkozóként, itthon és külföldön egyaránt.

Image Description
Projektvezető

Nagy Péter

A tizenegyeseknél figyel, elemez, feldolgoz… és megvalósít.

Az 1999-ben megszűnt Gázszer FC-ben nevelkedett, majd bronzérmet nyert a Budapest Honvéd ificsapatával, később pedig kiharcolta a bennmaradást a másodosztályban az ESMTK-val, mielőtt 2005-ben Anglia felé vette az irányt, ahonnan 12 év után, 2017-ben tért haza. Alapvetően gazdasági beállítottságú, sokáig dolgozott a vendéglátásban, végül a médiában, ezen belül a sportban találta meg a számítását. 2022 tavaszán a Nemzeti Sporttól igazoltuk le. Korábban a védelmet, most a projektjeinket szervezi, javasol, egyeztet, dönt, irányít – csakúgy, mint a pályán, nálunk is a fejét használja leginkább. Nem pánikol, mindenre van egy megoldása, szereti a kihívásokat, egyedül csak az bosszantja, ha kedvenc együttese, a Chelsea rosszul teljesít.

Image Description
Régiómenedzser

Gászler Ferenc

Na, ő nem rúg tizenegyest, inkább miatta rúgnak az ellenfelek!

A nagyvenyimi területi forduló és regionális döntő szervezőjeként tavaly szeretett bele a bajnokságba, és ezt követően döntött úgy, hogy csapatunkhoz szerződik. Játékosévei után utánpótlás- és felnőtt együtteseknél dolgozott vezetőedzőként, jelenleg klubvezetőként tevékenykedik. Élete a foci, kedvenc klubja itthon a Ferencváros, külföldön pedig a Real Madrid.

Image Description
Régiómenedzser

Belicza János Zsolt

A tizenegyes az, amit a játékvezető megad!

János szerint egy rendezvénynél a részletekben rejlik siker titka. A Sárospataki Sportiskola elnökeként, volt labdarúgóként és edzőként, valamint jelenlegi játékvezetőként sok oldalról látja a büntetőrúgás művészetét. Több mint 15 éve rendez események különböző sportágakban. A magyar labdarúgó-válogatott a mindene.

Image Description
Marketing asszisztens

Szabó Anna

Tizenegyesekkel kel és fekszik.

Anna az idei szezontól kezdve erősíti csapatunkat, bár a foci helyett inkább a marketing területén mozog otthonosan. Neki köszönhetjük a nyereményjátékainkat, izgalmas posztjainkat a közösségil média felületeinken. Igaz, labdába nem rúg a pályán, viszont annál lelkesebben készít fotókat, videókat a rendezvényeinken és éjjel-nappal azon dolgozik, hogy minél többekhez eljusson a bajnokságunk.

A rendezvény céges hátterét a Reggant Consulting Kft. biztosítja. Több mint 15 éves gyakorlatunk van üzleti, értékesítési, informatikai, marketing, sajtó, PR és BI projektek tervezésében és megvalósításában. Társaságunk munkatársai tapasztalataikat multinacionális, nagyvállalati, kkv és startup környezetekben szerezték. Sok mindent láttunk, de tudjuk, hogy minden probléma egyedi, ezért nem hiszünk a sablonos megoldásokban, szenvedélyünk a hatékonyság. Legsikeresebb digitális projektjeinket az ingatlanpiacon, a banki és biztosítói szektorban valamint a médiában valósítottuk meg.