Barion Pixel
Rólunk

Sokan kérdezték tőlünk, hogy elment az eszetek?
A világjárvány idején kezdtek el szervezni egy tömegrendezvényt?

Az eszünk nem ment el, csak hiszünk abban, hogy jó dolgok létrehozására egy rossz helyzetben még nagyobb szükség van.

Hát ezért MOST vágtunk bele.

Legyen valami ami egy kis örömet csempész a mindennapokba. Amit lehet várni, amire lehet készülni, ami elhozza a jókedvet, a közösségi élményt, a napsütést, a szurkolást.

Az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság
Fővédnöke Király Gábor.
Ismerkedjetek meg fociőrült csapatunkkal
akik elhozzák Nektek ezt a 2021-es ÉLMÉNYT.

Image Description
főszervező

Kövesdi Gábor

a 11-eseket elmondása szerint 90%-os pontossággal rúgja

Cégtulajdonos és cégvezető, komoly ember. Persze csak ha üzletről van szó. Alapvetően az ő ötlete és kezdeményezése a Bajnokság létrehozása. Sokat tanult, járt egyetemre, sportmenedzser a becsületes végzettsége, tehát még ért is ahhoz amit kitalált. Dortmund és Újpest szurkoló, igazolt megyei labdarúgó jelenleg is.

Image Description
főszervező

Hürkecz Attila

még senki nem látta 11-est hibázni. igaz rúgni sem.

Gábor komoly ember, de azért kell mellé egy még komolyabb. Attila fogja össze a Bajnokság megszervezésével kapcsolatos feladatokat, hogy minden elem a helyén legyen és a vízió valósággá váljon. Szakmai pályafutása során rengeteg projektben és üzleti területen dolgozott már, itthon és külföldön egyaránt.

Image Description
projektmenedzser

Nagy Dorottya

mindent tud a 11-esekről, tuti be fogja rúgni az összeset IS

Dorka a jobb és bal lábunk. Mindent elintéz, megszervez, 200%-on pörög, hogy minden helyszínen és minden játékosnak a legnagyobb élményben legyen része. Telefonál, excelt varázsol, kapcsolatot tart és ha éjjel kettőkor megkérdezed tőle, hogy állunk a Bajnoksággal akkor ő tudni fogja. A Corvinuson végzett, Attilával már a Bajnokság szervezése előtt is együtt dolgoztak néhány projekten, így nem meglepő, hogy Dorka is csapattag lett.

Image Description
stratégiai tanácsadó

Hegedűs Katalin

úgy áll a 11-es pont előtt, hogy látszik, a kapusnak esélye sincs

Kata csapatunk nagy igazolása a téli szünetben. Ha valaki tudja, hogy kell profin megszervezni egy ekkora sorozatot akkor az ő. Ha kell stratégiát gyárt, fejleszt és pillanatok alatt ad megoldást a legbonyolultabb problémákra is, ha kell, a pályán irányítja a csapatot és még gólt is lő. Hosszú évekig dolgozott vezetőként a legnagyobb üzleti rendezvényeket szervező cégeknél a Portfolio Csoportnál, előtte pedig a Hungexponál. Jelenleg rendezvényszakértő cégével az Alfa Event Kft.-vel támogatja az arra érdemes projekteket, így a miénket is. Amit Kata nem látott az nincs is a rendezvények világában.

Image Description
marketing

Vatai Dávid

azt mondja 100%-os a mérlege, bizonyítani azonban nem tudja

Ahhoz, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a Bajnokság, szükségünk van egy kíméletlen ítéletvégrehajtó marketingesre. Dávid több mint 5 éve dolgozik velünk, félszavakból érti mi a dolga, ha sokszor és sokat fogsz találkozni a rendezvényünkkel azt neki köszönhetjük. Chelsea drukker és jelenleg is igazolt focista.

Image Description
tanácsadó

Jenes Tamás

fénykora a 90-es évek, 11-es berúgási technikáját azóta csiszolja

Tamásnak általában mindenre van egy jótanácsa, ebben a projektben a szövetségi kapitányok pályaedzője. A Bajnokság szervezése során minden területen feltűnik, de leginkább kommunikációval és stratégiai partnerek, szponzorok felkutatásával foglalkozik. Futballal kapcsolatos projektjei közül a Goal.com magyarországi elterjesztésére a legbüszkébb. Aláírásában csak ennyi szerepel EEE.

A rendezvény céges hátterét a Reggant Consulting Kft. biztosítja. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Kövesdi Gábor és Jenes Tamás Több mint 15 éves gyakorlatunk van üzleti, értékesítési, informatikai, marketing, sajtó, PR és BI projektek tervezésében és megvalósításában. Társaságunk munkatársai tapasztalataikat multinacionális, nagyvállalati, kkv és startup környezetekben szerezték. Sok mindent láttunk, de tudjuk, hogy minden probléma egyedi, ezért nem hiszünk a sablonos megoldásokban, szenvedélyünk a hatékonyság. Legsikeresebb digitális projektjeinket az ingatlanpiacon, a banki és biztosítói szektorban valamint a médiában valósítottuk meg.