Barion Pixel
A Bajnokság megújult
Határontúli helyszínekkel, Női és Junior Bajnoksággal bővültünk, és a versenykiírás is módosult

Nemcsak a határontúli helyszínekben nyújt újdonságot az idei versenysorozat, hiszen idén külön kiírásban a gyerekek és a hölgyek is próbára tehetik a büntetőpontról elvégzett rúgásaikat.

2022-ben az országhatáron túlról Dunaszerdahely, Székelyvarság, Székelyudvarhely és Sepsiszentgyörgy is várja a „pontosan” célzókat. Az esemény fővédnöke továbbra is Király Gábor, 108-szoros válogatott kapus. Külön kiírásban a 14 év alatti gyerekek és a hölgyek is próbára tehetik magukat, hogy milyen pontosan céloznak és mennyire bírják a nagy nyomást.

A tavalyi kiíráshoz képest további fontos változás a résztvevők visszajelzései alapján, hogy minden nevezőnek maximum 50 km-en belül lesz lehetősége selejtezőn részt venni.  A területi fordulókon életbe lép az a szabály, hogy aki az első rúgást kihagyja, lehetősége van még egyszer próbálkozni - ha kettőből egyet belő, továbbjut a következő körbe. Érdekesség, hogy a tavalyi győztes is kihagyta az első büntetőjét, ami után közel 100-at értékesített a végső győzelemig.

A fordulók májusban startolnak, azonban érdemes már most nevezni: értékes nyereményjátékokat sorsolunk ki a jegyvásárlók között.

Hajrá-hajrá! 😌